Door ons beheerd, door u aan te passen

Manage backgrounds
Cms editing

Uw website is uw visitekaartje. U kunt daarom de website volledig naar uw eigen hand te zetten. Het schrijven en aanpassen van teksten is zo eenvoudig als het gebruik van een tekstverwerker.

Wij zorgen ondertussen voor veiligheid, stabiliteit en regelmatige uitbreidingen. Zo is uw website nu en in de toekomst modern en actueel.


Volledig tweetalig

Translation comparison nl
Translation comparison en

Met steeds meer internationale huizenzoekers neemt de vraag naar Engelstalige informatie toe. Onze website is volledig professioneel vertaald, waardoor alle beschikbare informatie over een woning direct ook in het Engels beschikbaar is.


Klantgerichte service en perfectionisme

Wij denken met u mee en wij stoppen pas wanneer u tevreden bent. Onze unieke kracht ligt in onze achtergrond: wij combineren onderzoek en ontwikkeling op het hoogste niveau met een focus op onroerend goed. Hierdoor zijn wij in staat uw wensen te vertalen naar oplossingen die werken voor u en uw klanten.


Onze klanten


Portfolio brockhoff

Brockhoff Makelaars is actief sinds 1969 en is marktleider in Amstelveen en omstreken. In hechte samenwerking met Brockhoff ontwierp Vergelijk je Wijk een op maat gemaakte website waarin het aanbod woningen, bedrijfs onroerend goed en nieuwbouw overzichtelijk gepresenteerd worden.

Brockhoff maakt actief gebruik van de mogelijkheden om de site naar eigen smaak aan te passen. Zo kiest Edwin Brockhoff, directeur, wekelijks een achtergrond passend bij de tijd van het jaar.

Niet alleen is Brockhoff makelaars trots op hun nieuwe website, maar zij realiseerden tevens een kostenbesparing voor website hosting en onderhoud met meer dan 50%.


Portfolio dkg

De Koning Groep Makelaars is een specialist in de Amsterdamse grachtengordel. Na een uitgebreid selectietraject kozen zij voor de kwaliteit en persoonlijke begeleiding van Vergelijk je Wijk.

Net als Brockhoff Makelaars leverde de nieuwe website De Koning Groep een grote kostenbesparing op; vergeleken met hun vorige aanbieder betalen zij nu minder dan de helft.

Neem contact met ons op

U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van Vergelijk je Wijk voor uw bedrijf.

Email Contact formulier

© 2011-2018 Vergelijk je Wijk Terug naar Boven